Jäätisepomm
Küpsetamata magustoidud
24. veebruar 2008, 09:34

Jäätisepomm

Väga lihtne ja samas maitsev ning dekoratiivne magustoit. "Jäätisepomm" sobib väga hästi suuremale peolauale magustoiduna, nt pulmad, sünnipäev jne. Soovitatav on eelmisel päeval valmistada. 

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 30 minutit + sügavkülmas 2 x 2 tundi + 6 tundi.

Koostisosad
Rohelist mandli- vōi kiivijäätist
šokolaadijäätist
apelsinišerbetti
KAUNISTUSEKS:
(pildil olev kaunistus)
šokolaadifiguurid
suhkrukaramell
küpsised

Valmistamine
Selle retsepti juures lase fantaasial lennata! Valmista endale just selline "jäätisepomm" nagu sulle meeldib ja maitseb. Täida kauss või ümmargune anum 2-3 cm paksuse poolsulanud mandlijäätise kihiga. Tõsta külma, hanguma. Siis täida 2-3 cm paksuse šokolaadijäätise kihiga. Tõsta külma hanguma. Lõpuks täida apelsinisorbetiga ja tõsta külma 6-8 tunniks. Valmis jäätisenõu(kauss) pane korraks kuumavette, siis saad paremini jäätise kätte. Ja aseta ümmargusele alusele. Kaunista oma fantaasia järgi (värsked märjad, beseekoogikesed jms).