Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 30 minutit + sügavkülmas 2 x 2 tundi + 6 tundi.
Koostisosad
Rohelist mandli- vōi kiivijäätist
okolaadijäätist
apelsinierbetti
KAUNISTUSEKS:
(pildil olev kaunistus)
okolaadifiguurid
suhkrukaramell
küpsised
Valmistamine
Selle retsepti juures lase fantaasial lennata! Valmista endale just selline "jäätisepomm" nagu sulle meeldib ja maitseb. Täida kauss või ümmargune anum 2-3 cm paksuse poolsulanud mandlijäätise kihiga. Tõsta külma, hanguma. Siis täida 2-3 cm paksuse šokolaadijäätise kihiga. Tõsta külma hanguma. Lõpuks täida apelsinisorbetiga ja tõsta külma 6-8 tunniks. Valmis jäätisenõu(kauss) pane korraks kuumavette, siis saad paremini jäätise kätte. Ja aseta ümmargusele alusele. Kaunista oma fantaasia järgi (värsked märjad, beseekoogikesed jms).
Kommentaarid (0)