Kalatoitude retseptid

Paella 

Toidutare, 1. detsember 2004, 14:42
Paella 
Riisipada krevettide ja krabipulkadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 dl riisi
2 tl ōli
1 pakk safranit( 0,5 g)
1 purustatud küüslauguküüs
8 dl kalapuljongit
1 tl soola
500 g krevette
1 sl ōli
hakitud küüslauguküüs
200 g rohelist sparglit
100 g suhkruherneid
100 g broccolit
100 g kokteilitomateid
30 g krabipulki

Valmistamine
  Pruunista riis õlis safrani ja küüslauguga. Lisa puljong, maitsesta soolaga ja kuumuta kaane all u 20 minutit. Koori krevetid ja kuumuta õlis koos küüslauguga. Lõika spargel, suhkruherned ja brokkoli väiksemateks tükkideks. Keeda poolpehmeks kerges soolvees. Sega riis, köögivili ja krevetid. Poolita tomatid ja lõika krabipulgad tükkideks. Sega kõik kergelt. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee