Õhtusöögi retseptid

Juustusupp 

Toidutare, 14. detsember 2004, 16:48
Juustusupp spinatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
80 g spinatit
3 kartulit
½ porrulauku
1 sl rasvainet
4 dl vett
2 juurvilapuljongit
4 dl piima
1½ dl hapukoort
75 g riivjuustu
soola pipart

Valmistamine
  Haki spinat, porrulauk ja tükelda kartul. Pruunista kartul ja porrulauk rasvaines, lisa vesi, puljongikuubikud ja piim. Keeda u 15 minutit kuni kartul on pehme. Lisa spinat, koor ja riivjuust. Kuumuta kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee