Nädala kook

Šokolaadikook 

Toidutare, 15. detsember 2007, 14:58
Maitsev ja mahlane šokolaadikook. Valmistamist näed ka rubriigis "samm-sammult". Kook sobib ka külmutamiseks. Valmist

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 15 minutit + 60 minutit küpseb

Koostisosad
200 g vōid vōi margariini
2½ dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 muna
4 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl konsentreeritud apelsinimahla
100 g šokolaadikuule vōi jämedalt hakitult tumedat šokolaadi
1 dl hakitud pähkleid
riivsai
vōi

Valmistamine
Sega rasvaine suhkru ja vanillsuhkruga. Lisa munad ükshaaval igakord korralikult segades. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu, šokolaaditükid ja hakitud pähklid, sega ning segamise ajal lisa mahl. Pane tainas 1½ liitrisesse võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Küpseta 175-kraadise ahju alumises osas 50-60 minutit. (Proovi tikuga.) Jahuta kook. Kui soovid pidulikumat kooki, siis kaunista vedela shokolaadiga ja värskete marjadega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee