Kiudainerikkad toidud

Leeni pühapäevasupp peediga 

Toidutare, 22. veebruar 2005, 12:26
Maitsev peedisupp.

Koostisosad
300 g liha
2 sl vōid
500 g punast peeti
2 sibulat
1 porgand
200 g peakapsast
1 1/4 liitrit juurviljapuljongit
1 loorberileht
1 sl punase veini vinegretti
soola
pipart
½ dl hakitud peterselli
SERVEERIMISEL:
5 sl hapukoort
1 tl riivitud mädarōigast

Valmistamine
Tükelda liha kuubikuteks, pruunista võis. Tükelda juurviljad v.a. peet. Kuumuta juurvilju koos lihaga mõni minut. Lisa puljong ja loorberileht. Lase nõrgal kuumusel keeda u 30 minutit. Riivi peet jämeda riiviga, lisa supile ja lase supil veel veidi keeda. Maitsesta vinegreti, soola ja pipraga. Puista peale hakitud petersellilehti. Sega hapukoor riivitud mädarõikaga ja lisa kaunistuseks, igale portsjonile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee