Mehhiko köök
13. detsember 2007, 17:38

Ühepajatoit singiga

Mehhiko rahvustoit

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 20 + u 1,5 tundi haudub pehmeks.

Koostisosad
1 sibul
1 küüslauguküüs
3 sl oliivōli
400-500 g pehmet loomaliha
300 g sinki
400 g konserveeritud tomateid
1 sl tšillipulbrit vōi 3 paprikat
½ tl köömneid
½ tl soola
1 purk konservube
4 sl hapukoort

Valmistamine
ValmistusviisPruunista hakitud sibul rasvaines, tõsta seejärel välja. Pruunista kergelt lihakuubikud, lisa tükeldatud sink, konservtomatid, pruunistatud sibul. Maitsesta ja hauta kaane all, kuni liha on pehme (u 1 tund). Lisa konserveeritud oad ja hauta veel u 30 minutit.