Mehhiko köök

Ühepajatoit singiga 

Toidutare, 13. detsember 2007, 17:38
Mehhiko rahvustoit

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 20 + u 1,5 tundi haudub pehmeks.

Koostisosad
1 sibul
1 küüslauguküüs
3 sl oliivōli
400-500 g pehmet loomaliha
300 g sinki
400 g konserveeritud tomateid
1 sl tšillipulbrit vōi 3 paprikat
½ tl köömneid
½ tl soola
1 purk konservube
4 sl hapukoort

Valmistamine
ValmistusviisPruunista hakitud sibul rasvaines, tõsta seejärel välja. Pruunista kergelt lihakuubikud, lisa tükeldatud sink, konservtomatid, pruunistatud sibul. Maitsesta ja hauta kaane all, kuni liha on pehme (u 1 tund). Lisa konserveeritud oad ja hauta veel u 30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee