Lõunasöögi retseptid

Küülik hernestega 

Mari, 6. september 2004, 12:44
Hautatud küülik lillkapsa- ja hernestega.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g liikapsast
400 g värskeid või konservherneid
3 porgandit
1 sibul
1 petersell
3 kl vett või puljongit
1 sl rasva
1 sl sidruni mahla või äädikat
maitserohelist ( majoraan, piparrohi, petersell, pune ).
300-500 g kondiga küüliku liha ( võib asendada ka lamba-, kana-,või vasikalihaga ).

Valmistamine
Lillkapsad ja maitseviljad tükeldada. Tükeldatud liha pruunistada rasvas koos maitseviljadega. Lisada vesi või puljong, herned ja sool ning keeta nõrgal tulel 15-30 min. Siis lisada lillkapsad ja keeta kuni need on pehmed. Maitsestada veidi hapukaks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee