Lõunasöögi retseptid

Ühepajatoit I 

Mari, 6. september 2004, 12:41
Ühepajatoit nuikapsa- ja lihapallidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g nuikapsaid
4 kartulit
3 porgandit
2 sibulat
1 petersell
250 g hakkliha või lihapalle
0,5 kl riisi või kaerahelbeid
1 sl rasva
1 muna
2 kl vett või puljongit
soola
pipart
peenestatud maitserohelist

Valmistamine
Kooritud nuikapsad, kartulid ja porgandid lõigata kuubikuteks. Petersell ja sibul hakkida, hautada rasvas. Hakkliha segada munaga ja kloppida sitkeks, maitsestada ning segada juurde kaerahelbed või pestud riis ja vormida segust väikesed pallid. Aedviljad ja lihapallid asetada kihthaaval keedunõusse, peale valada maitsestatud vesi või puljong, hautada nõrgal tulel segamata pehmeks (pool kuni kolmveerand tundi). Toidule võib lisada tomati ning kurgilõike ja puistata üle maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee