Küpsetamata magustoidud

Apelsinisorbett 

Toidutare, 13. detsember 2007, 07:21
Lihtsalt valmistatav apelsinisorbett.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 20 minutit + u 4-5 tundi sügavkülmas.

Koostisosad
3 suurt apelsini
2 sl vedelat glükoosi vōi pulber)
2 sl suhkrut
KAUNISTUSEKS:
sidrunmeliss

Valmistamine
Pressi mahl apelsinidest välja ja sega viljalihaga. Hoia koored alles. Sega mahl suhkru ja glükoosiga. Sega korralikult ja pane u 30 minutiks sügavkülma. Võta välja poolvalmis sorbett ja mikserda. Pane tagasi u 30 minutiks sügavkülma. Võta veelkord välja, mikserda ning nüüd pane sügavkülma 3-4 tunniks. Puhasta apelsinikoored seest ja pane mõneks minutiks enne täitmist sügavkülma. Võta valmis sorbett välja, mikserda veelkord ja siis täida ettevalmistatud  apelsinikoored ning kaunista melissilehega.