Lihatoidu retseptid

Hautatud oad või herned hakklihaga 

Mari, 12. detsember 2007, 09:47
Ühepajatoit. Hautatud herned või oad hakkliha ja porgandiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
90

Koostisosad
2 klaasi kuivi herneid või ube
250-300 gr. hakkliha
2 sibulat
1 väike küüslauguküüs
1 porgand
2-3 tomatit või 1 spl. tomatipüreed
majoraan
pune
piparrohi
petersellilehed
sool
vesi

Valmistamine
Herned või oad eelnevalt leotada ja keeta poolpehmeks. Hakkliha pruunistada koos sibula ja porgandiga, segada kaunviljadega ning hautada pehmeks. Sool, tomatid ja maitseained lisada koos lihaga. Valmistoidule puistada peenekshakitud petersellilehti.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee