Broiler seentega
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 broiler
800 g aedvilju ( porgand, lillkaps, naeris, aedoad, herned, porrulauk jm )
4 suurt või 8 väikest kartulit
1 kl soolatud või omas mahlas säilitatud seeni
2 sl rasva
1 sibul
2-3 kl vett või puljongit
soola
pipart
1/2 klaasi rõõska koort
hakitud maitserohelist
või riivjuustu
Valmistamine
ValmistusviisLiha lõigatakse väikesteks tükkideks. Tükeldatud aedviljad ja kartulid pannakse hautamisnõusse, nende peale tõstetakse rasvas praetud, kuid mitte pruunistatud seened ja sibulad, kõige peale pannakse lihatükid. Maitsestatud vesi või puljong valatakse peale. Hautatakse kaanega kaetult ahjus pehmeks. Rõõsk koor lisatakse veidi aega enne toidu lõplikku valmimist ja lastakse keema tõusta. Maitseroheline või juust puistatakse juba valmis toidule.
Kommentaarid (0)