Lambaliha retseptid

Aedoad lambalihaga 

Mari, 30. november 2004, 19:13
Ühepajatoit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g kondiga lambaliha
2-3 kl vett
800 g aedoakaunu
400 g kaalikaid, naereid või kartuleid
soola
1 loorberileht
piparrohtu
1 sibul või 2 sl hakitud sibulapealseid
muskaati

Valmistamine
Lõika liha väikesteks tükkideks ja pane külma veega keema. Riisu vaht, keeda liha peaaegu pehmeks. Lõika oakaunad 4-5 cm pikkusteks tükkideks, kartulid või kaalikad piklikeks kangideks. Lisa need koos soola ja maitseainetega lihale. Keeda nõrgal tulel kaanega kaetult pehmeks (u 30 minutit). Lauale andmiseks puista peale piparrohulehekesi ja sibulapealseid.