Lambaliha retseptid

Aedoad lambalihaga 

Mari, 30. november 2004, 19:13
Ühepajatoit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g kondiga lambaliha
2-3 kl vett
800 g aedoakaunu
400 g kaalikaid, naereid või kartuleid
soola
1 loorberileht
piparrohtu
1 sibul või 2 sl hakitud sibulapealseid
muskaati

Valmistamine
Lõika liha väikesteks tükkideks ja pane külma veega keema. Riisu vaht, keeda liha peaaegu pehmeks. Lõika oakaunad 4-5 cm pikkusteks tükkideks, kartulid või kaalikad piklikeks kangideks. Lisa need koos soola ja maitseainetega lihale. Keeda nõrgal tulel kaanega kaetult pehmeks (u 30 minutit). Lauale andmiseks puista peale piparrohulehekesi ja sibulapealseid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee