Küpsetamata magustoidud
30. august 2004, 12:56

Toorjuustuvaht mandlilaastudega

Pidulik magustoit.

Koostisosad
200 g (toasooja) Philadelphia juustu
1-2 sl tuhksuhkrut
1 sidruni riivitud koor ja mahl
1 dl hapukoort
1 dl 35%-list rōōska koort
KAUNISTUSEKS:
1 sl vōid vōi margariini
1 tl suhkrut
1 pk mandlilaaste
1 ōun

Valmistamine
Vahusta juust kergelt, lisa suhkur, hapukoor, sidrunimahl ja riivitud koor ning vahukoor. Tõsta segu külmutuskappi. Sulata rasvaine pannil, lisa suhkur ja mandlilaastud ning rösti kergelt. Puhasta õunad südamikust ja lõika sektoriks, piserda üle sidrunimahlaga. Jaga juustusegu magustoidupokaalidesse, puista peale röstitud mandleid ja kaunista paari õunaviiluga.