Kiudainerikkad toidud

Paks õunakissell 

Toidutare, 28. august 2004, 20:11
Lihtne ja maitsev magustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4-5 haput ōuna
4 dl vett
½ dl suhkrut
1 tk kaneelikoort
2 tähtaniisi
2 sl tärklist (kartulijahu)
½ dl vett (tärklise segamiseks)

Valmistamine
Puhasta õunad südamikest ja lõika sektoriteks. Keeda õunad vees kergelt pehmeks, maitsesta kaneelikoore ja tähtaniisiga. Lisa pressitud sidrunimahla. Sega tärklis veega ja lisa õuntele, samaaegselt sega. Lase keema tõusta. Vala kaussi ja puista suhkrut peale.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee