Idamaine magustoit keefirist
Koostisosad
500 ml rasvata keefiri
1 tl kaneelipulbrit
380 g vähese suhkruga konservaprikoose
100 ml konservaprikoosimahla
100 ml suhkruta õunamahla
2 sl rosinaid
1 sl suhkruta müslit
paar mündilehte
3 sl suhkrut (keefiri maitsestamiseks)
6 lehte želatiini
Valmistamine
Sega keefir kaneeliga ja maitsesta suhkruga. Nõruta aprikoosid ja pane mahl kõrvale. Kuumuta aprikoosi- ja õunamahla, lahusta selles želatiin ja sega keefiri hulka. Lõika aprikoosid kuubikuteks. Vala dessertpokaalid poolest saadik keefirit täis, tõsta peale aprikoosikuubikud ja rosinad, vala peale ülejäänud keefir ja aseta külmkappi. Kaunista enne serveerimist müsliga ja dekoreeri mündilehtedega.
Kommentaarid (0)