Küpsetamata magustoidud

Idamaine magustoit keefirist 

mannu, 11. detsember 2007, 08:50
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Idamaine keefiridessert. Kerge ja maitsev magustoit.

Koostisosad
500 ml rasvata keefiri
1 tl kaneelipulbrit
380 g vähese suhkruga konservaprikoose
100 ml konservaprikoosimahla
100 ml suhkruta õunamahla
2 sl rosinaid
1 sl suhkruta müslit
paar mündilehte
3 sl suhkrut (keefiri maitsestamiseks)
6 lehte želatiini

Valmistamine
Sega keefir kaneeliga ja maitsesta suhkruga. Nõruta aprikoosid ja pane mahl kõrvale. Kuumuta aprikoosi- ja õunamahla, lahusta selles želatiin ja sega keefiri hulka. Lõika aprikoosid kuubikuteks. Vala dessertpokaalid poolest saadik keefirit täis, tõsta peale aprikoosikuubikud ja rosinad, vala peale ülejäänud keefir ja aseta külmkappi. Kaunista enne serveerimist müsliga ja dekoreeri mündilehtedega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee