Suvikõrvitsa-riisipüreesupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 sibulat
2 tl taimeõli
4 väikest suvikõrvitsat
1 l köögiviljapuljongit (8 tl pulbrist)
270 g pikateralist riisi
1 sl väherasvast hapukoort
poole sidruni mahl
soola
värskelt jahvatatud pipart
riivitud muskaatpähklit
2 sl hakitud tilli
Valmistamine
ValmistusviisTükelda sibulad ja prae üpris kergelt läbi.Lõika suvikõrvits väikesteks tükkideks ja lisa sibulatükkide hulka. Vala juurde puljong, hauta suppi umbes 10 minutit, seejärel püreesta. Hauta riis pehmeks, lisa supile ja kuumuta veel 3 minutit.Maitsesta supp hapukoore, sidrunimahla, soola, pipra, muskaatpähkli ja tilliga. Soovi korral garneeri tillioksaga.
Kommentaarid (0)