Lõunasöögi retseptid

Suvikõrvitsa-riisipüreesupp 

mannu, 21. veebruar 2008, 07:55
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Suvikõrvitsa-riisipüreesupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 sibulat
2 tl taimeõli
4 väikest suvikõrvitsat
1 l köögiviljapuljongit (8 tl pulbrist)
270 g pikateralist riisi
1 sl väherasvast hapukoort
poole sidruni mahl
soola
värskelt jahvatatud pipart
riivitud muskaatpähklit
2 sl hakitud tilli

Valmistamine
ValmistusviisTükelda sibulad ja prae üpris kergelt läbi.Lõika suvikõrvits väikesteks tükkideks ja lisa sibulatükkide hulka. Vala juurde puljong, hauta suppi umbes 10 minutit, seejärel püreesta. Hauta riis pehmeks, lisa supile ja kuumuta veel 3 minutit.Maitsesta supp hapukoore, sidrunimahla, soola, pipra, muskaatpähkli ja tilliga. Soovi korral garneeri tillioksaga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee