Lõunasöögi retseptid

Hautatud seened kartuliga 

Toidutare, 22. august 2004, 14:13
Lihtne õhtusöök.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g tooreid vōi 250 g kupatatud seeni
50 g rasvainet
1-2 sibulat
6-8 kartuli
4 värsket tomatit vōi ½ kl tomatipüreed
soola
suhkrut
2-3 sl hapukoort
tilli- vōi petersellilehti
(1 kl vett vōi puljongit)

Valmistamine
Prae seened ja hakitud sibul rasvaines, lisa tükeldatud kartulid ning hauta kuni kartulid on pehmed. Vajaduse korral lisa vett või puljongit. Tomatipüree lisa hautamise juures, värsked tomatid hautamise lõpul. Maitsesta, lisa hapukoor, peale puista hakitud maitseroheline. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee