Lõunasöögi retseptid

Lihapada 

Toidutare, 22. august 2004, 07:01
Maitsev koos makaronidega

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
u 15 minutit + u 10 minutit haudub.

Koostisosad
300 g seakaelakarbonaadi
100 g porrulauku
200 g porgandeid
(oliiv)ōli
2,5 dl puljongit
1 dl valget veini
pipart
sinepit
200 g herneid (sobivad ka külmutatud)
2 dl rōōska koort

Valmistamine
Tükelda liha ja prae veidi õlis. Tükelda porrulauk ja porgandid ning kuumuta neid õlis. Lisa vein, puljong ja sinep. Lisa praetud lihatükid, hauta u 10 minutit, siis lisa herned ja rõõsk koor. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee