Täidetud tomatid
, 22. august 2004 06:17
Kukeseentega täidetud tomatid, sobib hästi (kana) liha lisandina või ka eelroana.
Kogus: ühele
Koostisosad
4 - 8 tk Tomat
0.5 l Kukeseen (keedetud)
2 dl Riis (keedetud)
1 tk Sibul (hakitud)
Valge pipar
Petersell
Riivjuust
Õli
4 - 8 tk Tomat
0.5 l Kukeseen (keedetud)
2 dl Riis (keedetud)
1 tk Sibul (hakitud)
Valge pipar
Petersell
Riivjuust

Õli
Valmistamine
Lõika tomatitelt "kaas"\ pealt ära, võta sisu ettevaatlikult välja. Prae sibul, lisa seened, maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud petersell, keedetud riis ning tomati sisu, mis on kahvliga ühtlaseks massiks purustatud. Lase segul pannil vaiksel tulel veidi haududa. Täida tomatid massiga, aseta seejärel võiga määritud ahjupotti, pane tomatitele peale ära lõigatud "kaas"\, soovikorral puista üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 225ºC juures 15-20 minutit.