Toidukordade retseptid

Täidetud tomatid 

Toidutare, 22. august 2004, 06:17
Kukeseentega täidetud tomatid, sobib hästi (kana) liha lisandina või ka eelroana.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 - 8 tk Tomat
0.5 l Kukeseen (keedetud)
2 dl Riis (keedetud)
1 tk Sibul (hakitud)
Valge pipar
Petersell
Riivjuust
Õli

Valmistamine
Lõika tomatitelt "kaas"\ pealt ära, võta sisu ettevaatlikult välja. Prae sibul, lisa seened, maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud petersell, keedetud riis ning tomati sisu, mis on kahvliga ühtlaseks massiks purustatud. Lase segul pannil vaiksel tulel veidi haududa. Täida tomatid massiga, aseta seejärel võiga määritud ahjupotti, pane tomatitele peale ära lõigatud "kaas"\, soovikorral puista üle riivjuustuga.  Küpseta ahjus 225ºC juures 15-20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee