Hautatud seened
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
200 g Seened (värsked, ka šampinjonid)
2 spl Või
1 spl Jahu
2 dl Seenepuljong
500 g Neerud
1 dl Hapukoor
Sool
Valge pipar
1 spl Sibul (riivitud)
2 spl Valge vein
Valmistamine
Puhasta neerud, poolita pikuti ja pese. Vasikaneeru võib kohe kasutada. Sea- ja loomaneerud leota 1-2 tundi rõõsas piimas või vees. Kuivata ja lõika viiludeks. Puhasta ja haki seened ning kuumuta hautamispotis võiga, lisa neerud ja kuumuta. Seejärel lisa jahu ning sega juurde seenepuljong, hapukoor ja sibul. Maitsesta soola ja valge pipraga. Hauta kuni seened ja neerud on pehmed. Lõpuks maitsesta veiniga.
Kommentaarid (0)