Lõunasöögi retseptid

Hautatud seened 

Toidutare, 22. august 2004, 06:15
Hautatud seened neerudega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
200 g Seened (värsked, ka šampinjonid)
2 spl Või
1 spl Jahu
2 dl Seenepuljong
500 g Neerud
1 dl Hapukoor
Sool
Valge pipar
1 spl Sibul (riivitud)
2 spl Valge vein

Valmistamine
Puhasta neerud, poolita pikuti ja pese. Vasikaneeru võib kohe kasutada.  Sea- ja loomaneerud leota 1-2 tundi rõõsas piimas või vees. Kuivata ja lõika viiludeks. Puhasta ja haki seened ning kuumuta hautamispotis võiga, lisa neerud ja kuumuta. Seejärel lisa jahu ning sega juurde seenepuljong, hapukoor ja sibul. Maitsesta soola ja valge pipraga. Hauta kuni seened ja neerud on pehmed. Lõpuks maitsesta veiniga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee