Kiudainerikkad toidud

Köögiviljasalat õliga 

Toidutare, 9. detsember 2007, 05:48
Kabatšoki-köögiviljasalat, hoidisena.

Koostisosad
100 g Õli
100 g Porrulauk või sibul
50 g Seller
50 g Petersell
100 g Porgand
500 g Kabatšokk
300 g Küpsed tomatid
4 tk (Maguspipar)
Hapud õunad või veidi sidrunhapet
Soola
Ingverit
Paprikat

Valmistamine
Kuumuta taimeõli keedunõus (ära üle kuumuta), lisa hästi peeneks tükeldatud köögivili keetmisel pehmenemise järjekorras. Maitsesta salat soola ja vähese suhkruga; äädika asemel on soovitatav kasutada hapusid õunu või sidrunhapet, mõne salati koostisesse sobib hästi ka ingver (pulbrina) ja paprika. Kui köögivili on poolpehme, tõsta see kuumadesse purkidesse, kaas pane lahtiselt peale ja kuumuta purke kohe 100 kraadi juures 25-35 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee