Ulukiliha retseptid

Metskitsekints 

Mari, 11. august 2004, 07:09
Mõnus praad ulukist

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Metskitsekints
250 g Pekk
100 g Sibul
2 tk Loorberileht
5 tera Must pipar
100 g Porgand
50 g Seller
Äädikat
2 tk Kadakamarjad
0.5 l Puljong
0.25 l Kuiv vein
50 g Või
Soola

Valmistamine
Sega tükeldatud maitsejuurtest, maitseainetest, sibulast, veest ja äädikast marinaad. Piki kitse kints pekiga ja hoia 3 päeva marinaadis. Võta välja, kuivata, hõõru soolaga ja pruunista võis. Lisa marinaadi köögiviljad, paar kadakamarja, puljong, vein ja hauta, kuni on pehme. Suurem kints vajab kindlasti pikemat hautamist.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee