Lõunasöögi retseptid

Täidetud seakoot 

Toidutare, 5. august 2004, 11:57
Maitsev lõuna- või õhtusöök. Sobib nii sooja- kui külmroana.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 45 minutit + u 30 minutit ahjus.

Koostisosad
1 tk Seakoot
0.5 tk Kaalikas
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
3 sl Hapukoor
0.5 tl Pipar
0.5 tl Köömned
1 tl Ürdisool
1 sl Sinep
2 tk Muna
2 sl Või
2 tk Piimas leotatud saiaviil
100 g Keedetud riis
1 tk Puljongikuubik
50 g Riivjuust

Valmistamine
Võta seakoot ja lõika kamar ümberringi tervelt liha küljest lahti kuni otsakondini, kamarat seejuures allapoole rullides. Löö lihakirvega koodi otsakont küljest ära nii, et jääks järele konditükiga tühi kamarakott. Keeda koodiliha ja haki peeneks. Purusta köögikombainis kaalikas, porgand, sibul ja küüslauk. Lisa puljongikuubikust keedetud puljong, peeneks hakitud liha, maitseained ja sega korralikult läbi. Lisa sai, hapukoor, sinep, munad, riivjuust ja riis. Täida kamarakott seguga ja küpseta 200 kraadi juures u 30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee