Linnuliha retseptid

Meega hautatud kana 

Toidutare, 4. august 2004, 11:11
Araabia rahvustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Kana
2 sl Mesi
30 g Või
1 sl Maapähklid
0.5 tl Riivitud ingver
1 tl (Vesi)
Praadimiseks rasva

Valmistamine
Puhastatud kana hõõru seestpoolt mee ja või seguga üleni paksult sisse. Soovi korral piserda sisse ka vett. Seejärel prae kana rasvas, lisa veidi vett ning hauta pehmeks. Valmis kana tükelda, aseta soojendatud vaagnale, puista riivitud ingveri ja hakitud maapähklitega üle.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee