4. august 2004, 10:55
Juustukangid
Soolased küpsised
Kogus: neljale
Koostisosad
200 g Jahu
150 g Riivjuust
150 g Või või margariin
0.25 tl Sool
0.25 tl Punane või must pipar
1 tk Muna
MÄÄRIMISEKS
Muna
Valmistamine
Haki kõik ained (v.a. riivjuust) taignalaual sõmeraks ja suru taignaks. Lase taignal külmkapis u 30 minutit seista, siis rulli 5-6 mm paksuseks, lõika 1-1½ cm laiusteks ribadeks ja need 6-7 cm pikkusteks kangideks. Määri juustukangid pealt munaga, puista peale riivjuustu ja küpseta 180 kraadi juures kuldkollaseks. NB! Juustuküpsiseid ei tohi küpsetada pruuniks, siis muutuvad need mõruks.
Kommentaarid (0)