Küpsetamata magustoidud

Maasikajäätis 

Toidutare, 4. august 2004, 07:11
Maitsev maasikajäätis.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kl Suhkur
0.5 kl Vesi
1 l Maasikad
1 tk Sidrun - riivitud koor
1 tl Želatiin
1 tk Munavalge

Valmistamine
Keeda veest ja suhkrust siirup. Suru puhastatud ja pestud maasikad läbi sõela või hõõru lusikaga katki. Vala saadud püreele juurde jahtunud siirup, lisa riivitud sidrunikoor, leotatud ja sulatatud zhelatiin ning tugevaks vahuks vahustatud munavalge. Tõsta segu jäätisemasinasse, kaaneta masin, lülita käima ja tõsta sügavkülma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee