Kanada köök

Puuvili šokolaadifondüüga 

Toidutare, 8. detsember 2007, 04:18
Kanada rahvustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 sl Rõõsk koor
300 g Šokolaad
0.25 tl Jahvatatud kaneel
2 sl Konjak
Õunu
Pirne
Apelsinilõike vm puuvilju

Valmistamine
Kuumuta koor madalas keedunõus keemiseni. Tükelda šokolaad, lisa koor, kuumuta nõrgal tulel pidevalt segades, kuni šokolad on sulanud ja kaste ühtlaselt sile. Lisa kaneel ja konjak, hoia kuumas. Kasta kahvli otsa pandud puuviljatükke šokolaadisegusse.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee