Hommikusöögi retseptid

Ürdipannkoogid suitsulõhe ja redisega 

Gildor, 27. august 2004, 07:37
Täidetud pannkoogid

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
PANNKOOGID
20 ml piim
0.75 sl jahu
0.25 tk muna
0.5 tl õli
0.25 sl hakitud tilli
0.25 sl hakitud murulauku
TÄIDIS
7.5 g toorjuust
0.25 tl sidrunimahl
0.0625 tl sirdrunikoor
0.0625 tl must pipar
7.5 g külmsuitsulõhe
1 redis

Valmistamine
Valmista tainas munast, piimast, jahust ja õlist. Lisa ürdid, sega veel korra, kata taignakauss ja tõsta pooleks tunniks külmkappi. Küpseta taignast õhukesed pannkoogid (crepes). Pannkoogid võib valmistada ka eelmisel päeval, siis tuleb nad paigutada hunnikusse, vaheldumisi küpsetuspaberilehtedega (paber, pannkook, paber jne) ning hoida külmkapis. Sega maitsestamata toorjuust, sidrunimahl, riivitud sidrunikoor ja värskelt jahvatatud must pipar. Määri pannkoogi üks pool juustuseguga. Lõika redised "tikukesteks" (tikukesi peab olema u 50 ml) Kata pool pannkooki lõhetükikestega, raputa üle redisega. Keera pannkook rulli, alustades keeramist kala ja redisega kaetud poolelt. Lõika pannkook juppideks (u neljaks).Jupid sobib panna taldrikule püsti, iga jupi peale kaunistuseks murulauguvars.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee