Kalatoitude retseptid

Keedetud rannakarbid 

Toidutare, 1. august 2004, 10:21
Keedetud mereannid

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
40 tk Elusad sinimerikarbid
2 dl Vesi või kuiv vein
0.5 tk Viilutatud sibul
2 tk Petersellioksad
8 tk Pipratera

Valmistamine
Pese ja harja rannakarbid. Kalla vesi või vein potti, lisa teised ained ja lase keema. Pane rannakarbid leende ja keeda kaane all mõni minut, kuni need avanevad. NB! KINNIJÄÄNUD RANNAKARPE EI TOHI SÜÜA! Võta rannakarbid potist välja. Kui neid ei sööda kohe, puhasta rannakarbid soojalt ja jahuta kiiresti. Eemalda neist habe ja sulgurlihas. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee