Kalatoitude retseptid

Keedetud vähid 

Toidutare, 20. august 2012, 05:22
Keedetud vähid Toidutare
Et vähid on meil delikatess, on nende keetmine püha ja pidulik tegevus.

Koostisosad
20 tk Elusad vähid
2.5 l Vesi
85 g Jäme sool
1 mehine punt Till

Valmistamine
Kontrolli, et kõik vähid on elus ja pese need hoolikalt külma jooksva vee all puhtaks.
Lase vesi koos soolaga keema.
Pane vähid keevasse vette ja kata värske tilliga.
Keeda kaane all 7-10 minutit.
Küpsemisaeg oleneb vähkide suurusest.
Kurna leem kaussi.
Pane vähid leemesse tagasi.
Jahuta vähid leemes ja lisa serveerimisel värsket tilli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee