Tortide retseptid

Pähklitort I 

Toidutare, 30. juuli 2004, 11:34
Õhuline beseetort mokakreemiga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg u 30 minutit + u 60 minutit küpseb ahjus.

Koostisosad
PÄHKLIBESEE
6 tk munavalge
250 g suhkur
4 sl hakitud pähklid
1 sl jahu
MOKAKREEM
100 g tuhksuhkur
250 g või
100 g kondenspiim
vanilli
konjakit
2 sl kohvisiirup
KOHVISIIRUP
2 sl kange oakohv
1 sl suhkur

Valmistamine
PÄHKLIBESEE: Vahusta munavalged suhkruga, lisa jahuga segatud pähklid (vt. nõuanded- küpsetamine I. Õhulise taina ehk besee valmistamine). Beseemass jaota kolmeks, aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile soovitud kujuga ja küpseta umbes tund aega. MOKAKREEM: (vt retseptid- kreemid: mokakreem ) TORDI KOKKUPANEMINE: Pane kolm pähklibeseepõhja kokku mokakreemiga. Pealmine pind ja ääred kata samuti kreemiga ning puista üle röstitud päklitega. Jäta väike osa kreemi kaunistuseks. Kreemitupsukestesse pista kaunistuseks shokolaaditükikesed. Sellised üleni röstitud pähklitega kaetud tordid ei nõua erilist kaunistust.   

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee