Lõunasöögi retseptid
30. juuli 2004, 11:38

Täidisega kotletid

Fetajuustu ja ürditäidisega hakk-kotletid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 dl riivsai
1.5 dl vesi
500 g segahakkliha
1 tk muna
1 sl tärklis
1 tl sool
must pipar
TÄIDIS
100 g feta
2 sl hapukoor
3 sl hakitud piparmünt

Valmistamine
Leota riivsaia vees u 10 minutit. Sega kõik komponendid ja vormi 8 kotletti. Vajuta kotlettidesse süvend, et täida see juustuseguga. Sega fetajuust hapukoore ja hakitud piparmündiga. Täida süvendid ja vormi ümmargused või ovaalsed kotletid. Küpseta mõlemalt poolt u 3 minutit ja lase valmis kotlettidel veidi kaane all seista või mõni minut mikrolaineahjus küpseda. Valmis kotlett on läbi küpsenud ja täidis on sulanud.