Veiseliha retseptid

Liharullid I 

Toidutare, 30. juuli 2004, 08:13
Loomaliharullid petersellivõiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g pehme loomaliha
1 kl puljong
2 tl jahu
0.5 kl hapukoor
sool
küüslaugupipar
100 g või
3 sl hakitud petersellilehed
praadimiseks rasvainet

Valmistamine
Lõika liha viiludeks, vasarda, puista peale soola ja küüslaugupipart. Petersellivõi saamiseks sega või hakitud petersellilehtedega. Vormi või piklikeks tükkideks. Igale lihalõigule pane võitükk. Keera liha rulli ja seo niidiga või kinnita tiku abil. Pruunista liharullid tulises rasvas. Vala peale puljong ja kuumuta kaane all 15-20 minutit. Valmis rullid tõsta vaagnale, lisa hautamisleeme jahu ja hapukoor. Valmis kaste serveeri eraldi kastmekannus. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee