Kalatoitude retseptid

Võileivatort I 

Toidutare, 30. juuli 2004, 07:55
Võileivatort kohupiima ja krevettidega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
3 tk suur saiaviil
250 g kohupiim
1 dl hapukoor
1 tk jämedalt riivitud õun
0.5 tl karri
1 sl hakitud till
250 g koorimata krevetid
1 tk keedetud muna
2 kuni 3 tk tillioks

Valmistamine
Sega hapukoor ja kohupiim. Sellest 1/3 sega õunaga, 1/3 sega karriga ja 1/3 sega tilliga. Õunasegu esimesele kihile, karrisegu teisele kihile ja tillisegu kolmandale. Kaunista krevettide, muna ja tilliokstega.Hea teada Enne serveerimist lase seista jahedas u 30 minutit 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee