Lihatoidu retseptid

Pikkpoiss tomati ja hakklihaga 

Toidutare, 13. veebruar 2009, 14:42
Pikkpoiss tomati ja hakklihaga Jaan Heinmaa
Mahlane pikkpoiss on lihtne argiroog. Tomat muudab selle hakklihatoidu tunduvalt lahjemaks ja mahlasemaks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400 g hakkliha
1 tk sibul
200 g purustatud tomatid
1 viil sai
1 tk muna
petersell (hakitud)
1 tl sool
0.25 tl tšillipulber
0.25 tl must pipar

Valmistamine
Sega omavahel hakkliha, hakitud sibul, tomatid, saiaviil, muna, hakitud petersell ja maitseained. Suru tainas võitatud keeksivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee