Lõunasöögi retseptid

Vorsti-kartulikroketid 

Toidutare, 16. oktoober 2005, 11:20
Maitsev õhtueine, lisandiks sobib kohupiimakaste.

1 portsjonile

250 g Keedu- või suitsuvorst
10 tk Keedetud kartul
2 tk Muna
2 tk Harilik sibul
2 sl Või
4 sl Riivsai või jahu
rasvaine praadimiseks
Maitseroheline
Sool
Jahvatatu valge pipar

Valmistamine

Valmistusviis Suru keskmise suurusega keedetud kartulid kahvliga puruks või aja läbi hakklihamasina. (Võib ka riivida). Haki sibul ja hauta võis Lõika vorst väikesteks kuubikuteks, soovi korral võid kergelt pruunistada. Sega kõik toiduained koos muna ja 3 sl riivsaia või jahuga ühtlaseks massiks. Ülejäänud riivsaias veereta ümmargused või piklikud kroketid. Prae rohkes rasvas helepruuniks (küpseks).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee