Lõunasöögi retseptid

Seakarbonaad 

Toidutare, 28. juuli 2004, 12:17
Paneeritud sealihalõigud

1 portsjonile

600 g Seakarbonaad
Sool
Pipar
1 tk Muna
2 spl Piim
Riivsai (või jahu)
Rasvaine

Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusviis Lõika sea seljatükist 1½-2cm paksused lõigud koos ribikondiga. Vasarda liha kergelt, vormi ovaalne kuju, maitsesta soola ja pipraga. Kasta lihalõigud muna-piima segusse, veereta riivsaias või jahus ja prae kuumas rasvas helepruuniks. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee