Sisuturundus
1. aprill 2024, 15:23

Võta kevad vastu Wagenküllis: turguta tervist ja välimust lossispaa luksuses

Kevad on ideaalne aeg turgutada nii vaimu kui ka välimust pärast pikka ja pimedat talve. Wagenküll lossispaa, mis asub Valgamaal Taagepera lossis, pakub selleks suurepäraseid võimalusi. Lossi ajalooline ja luksuslik õhkkond annab võimaluse mitte ainult lõõgastuda, vaid ka taaselustada nii keha kui ka meelt. 

Looduse ilu ja rahu

Wagenkülli ümbritseb Taagepera imekaunis loodus, mis on ideaalne paik igapäevaelust põgenemiseks. Eriti kevadel, kui loodus uuesti ärkab. Maanda stressi jalutuskäiguga lossi ümbruses ja naudi looduse tärkamist. Kevadel, kui ilmad lähevad soojemaks, on ideaalne aeg proovida mõnda uut tegevust või tuletada meelde vanu hobisid. Wagenküll pakub võimalust rentida retrostiilis jalgrattaid, tandemjalgrattaid ning fatbike'e ehk paksurattalisi jalgrattaid, avastamaks mugavalt metsavahelisi teid. Lisaks on võimalik tellida piknik, et nautida Wagenkülli kaunis mõisapargis head ilma ja maitsvat toitu. Sealjuures võib piknikuga tähistada erilist sündmust või veeta lihtsalt kaunis päev looduses.

Lõõgastavad hoolitsused

Kevade saabudes leiab Wagenkülli lossispaast lõõgastavaid hoolitsusi keha ja vaimu turgutamiseks, et vabaneda talvest kogunenud toksiinidest ja taastada elujõud. Spaahoolitsused varieeruvad detox-protseduuridest kuni massaažideni, kus valikus on ka klassikaline massaaž ja turbamähis, mis pakuvad värskendust. Vetika kehahoolitsus on suunatud tselluliidi vähendamisele, aidates väljutada kehast liigset vett ja mürkaineid. Samuti värskendav kasepunga kehahoolitsus, mis on inspireeritud kevade ootusest, pakub ideaalset võimalust hooajale kohaselt võtta aeg maha ja olla hetkes. Lisaks on Wagenküllis saadaval spaapaketid kahele, lastele ja beebiootel naistele. 

Ajalooline hotell

Wagenkülli hotell on tõeline puhkuseoaas igaühele, kes otsib põgenemist igapäevaelust! Tunne ennast erilisena ja koge luksust ajaloolises rahustavas keskkonnas. Veeda hotellis mõnus perepuhkus või romantiline nädalavahetus – romantikapaketid, mis sisaldavad kaunistatud tube, šampanjat ja erihoolitsusi, on täiuslikud paaridele. Ideaalne on kevadet vastu võtta kevadpaketiga! Pakett kahele sisaldab majutust hotellis, rikkalikku hommikusööki, piiramatut spaa- ja saunakeskuse külastust ning hõrku kahekäigulist õhtusööki. 

Toiduelamused & meelelahutus

Lisaks majutusele saavad külalised nautida gurmee-elamusi hotelli restoranis, kus serveeritakse hooajalisi ja kohalikke toite, pakkudes naudingut nii silmale kui ka maitsemeelele. Kord kuus toimuvad Wagenkülli lossi Kristallsaalis ainulaadsed tuntud Eesti muusikute kontserdid, tuues kokku muusika ja ajaloolise miljöö võlu. 18. aprillil astub Kristallsaali lavale armastatud lauljatar Lenna, koosesisus Lenna trio. Tee õhtu veel erilisemaks Wagenkülli A´la carte restoranis, kus saab maitseelamusi nautida enne või pärast kontserti!

Wagenküll lossispaa on suurepärane koht, kus tervitada kevadet ja pühendada aega iseendale. Selle ainulaadne õhkkond, kombineerituna kvaliteetsete hoolitsuste ja tegevustega, pakub ideaalset võimalust tervise ja välimuse turgutamiseks pärast pikka talve. Jäta talvega hüvasti ja tervita kevadet Wagenkülli lossispaas! 

Broneeri hotellituba aadressil www.wagenkull.ee või küsi lisainfot aadressil [email protected] või telefonil +372 766 6390.