Foto: Jaan Heinmaa
, 10. märts 2023 13:05
Lihtne magustoit, mis sobib värskete puuviljadega dippimiseks ja marjade või moosiga maiustamiseks. Granadilli viljaliha annab korraga nii hapukust kui ka mahlakat magusust. Selle asemel võid sisse hakkida ka ühe väikese fileeritud apelsini.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
100 g Valge šokolaad
300 g Maitsestamata või vanilliga kohupiimakreem
2 tk Granadill
Valmistamine
1. Sulata šokolaad kuumaveevannil või madalal kuumusel pliidil. Sega toasoe kohupiimakreem šokolaadiga.
2. Poolita granadillid, kaabi viljaliha välja ja sega šokolaadi-kohupiimamassi hulka.
3. Kasuta dipikastmeks mitmesuguste puuviljade juurde. Kui soovid vedelamat kastet näiteks marjade peale, siis timmi see kohvikoorega vedelamaks.
Kommentaarid (0)