1 l keefiri
400 g odrajahu (umbkaudselt)
100 g võid
2 muna
2 kuhjaga tl soodat
0,5-1 tl jämedamat soola
4-5 tl suhkrut
1 spl köömneid
2-3 dl kõrvitsa- ja päevalilleseemneid, kuivatatud aprikoose, musti ploome, hakitud mandleid
Tee nii
Sega kuivained kokku.
Löö muna lahti ja sega keefiriga.
Sega kuivained ja vedelik kokku, lisa hakitud seemned ja/või kuivatatud puuviljad.
Lase vähemalt 40 minutit seista, võib ka kauem.
Vala lahtikäivasse vormi, mis on vooderdatud küpsetuspaberiga.
Küpseta kuskil 30-40 minutit 170-raadises ahjus. Kontrolli kindlasti enne ahjust võtmist tikuga küpsemist - kui tikk on puhas, on karask valmis.
Kommentaarid (0)