ARGIÕHTU PÄÄSTJAD | Soojad hakklihasaiad
Koostisosad
6 tk Pehmik või muu meelepärane sai või palaleib
Või saiadele määrimiseks
Sinep
3 tk Tomat
HAKKLIHAKATE
1 tk Väike sibul
300 g Segahakkliha
1 tk Muna
1 spl Riivsai
150 g Riivitud juust
1 tl Sool
0.5 tl Purustatud must pipar
1 spl Valge veini äädikas
Valmistamine
6 tk
1. Valmista kõigepealt hakklihasegu. Koori ja haki sibul peeneks. Sega hakkliha hulka, lisa muna, riivsai, pool riivitud juustust ning maitsesta soola, pipra ja äädikaga.
2. Pane ahi 200 kraadi peale sooja. Määri pehmikutele veidi võid ja soovi korral ka õhuke sinepikiht. Jaga hakklihamass saiadele ning küpseta umbes 15 minutit. Viiluta tomatid. Tõsta saiadele tomativiilud ja kata ülejäänud riivjuustuga. Küpseta veel umbes 5 minutit või kuni juust muutub kuldpruuniks. Serveeri ahjusoojalt.
Kommentaarid (0)