RIKKALIK JA VALMIB RUTTU | Kala vürtsikas karrikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Nahata valge kala filee
2 spl Õli
1 tk Šalottsibul
1 spl Punane karripasta
2 tk Küüslauguküüs
2 tl Hakitud ingver
400 g Kookospiim
1 spl Sriracha kaste
1 spl Kalakaste
Sool
Must pipar
Keedetud riis, laimisektorid ja koriander serveerimiseks
Valmistamine
1. Maitsesta kalafilee soola ja pipraga. Kuumuta õli pannil, pane sinna kalafilee ja prae 3-5 minutit, sõltuvalt paksusest. Tõsta kuuma õli pannilt kalale peale, nii küpseb see kiiremini. Tõsta pannilt ära.
2. Kuumuta hakitud sibul pannil pehmeks. Lisa karripasta, purustatud küüslauk ja hakitud ingver ning kuumuta 1 minut. Alanda kuumust, lisa kookospiim, sriracha ja kalakaste ning kuumuta peaaegu keemiseni. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Tükelda praetud kalafilee väiksemaks, pane tagasi pannile kastmesse ja kuumuta 5-6 minutit. Serveeri riisi, laimisektorite ja koriandriga.
Kommentaarid (0)