Töötervihoiuarst Evelin IlvesFoto: Stanislav Moshkov
Evelin Ilves 12. detsember 2022 16:12

Olen vaevalt varbad üle läve saanud, kui hele hääl mulle reipalt hommiku-tere hõikab. Andrea Bocelli mahe tenor silitab külmast pisut hangunud kõrvu ja kogu põu täitub hetkega äsja ahjust võetud kardemonisaiade magusvürtsikate aroomidega. Ma olen juba kutsutud kui kallikene leti juurde tänaste hõrgutiste valikut uudistama ning mu taha hakkab tasapisi kogunema järjekord. Kuid keegi ei kiirusta ega kannusta. Astun sammukese kõrvale, et seda sädelevat sagimist niisama nautida ja natukenegi soojeneda.

Seal tuleb eakas proua ja enne, kui ta jõuab suugi avada, küsib naerune suu leti tagant, mitu me täna võtame. Kapsapirukaid ju loomulikult on. Pirukad on selle paiga kõige kuulsam toode, mille järele päevast päeva suurenev püsikundede hulk tuleb, sadagu siis õues kasvõi pussnuge.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99