Harjutamaks last köögivilja sööma, ei tohiks seda salaja toidu sisse peita, vaid selgitada, mis taldrikul on ja miks seda sööma peaks.

Foto: Pexels
Kersti Eero 22. november 2022 14:22

„Inimesed on hakanud köögiviljadele pisut rohkem tähelepanu pöörama, aga ma ei ütleks, et see on tohutult paranenud. Ligi 70 protsenti eestimaalastest sööb endiselt oluliselt vähem köögivilju kui peaks,“ tõdeb toitumisterapeut Triin Muiste.

Eesti inimene naljalt tagasisidet ei anna, seda enam rõõmustab Triinu, kui tema juures käinud inimene on kohtumiselt saanud indu julgemini juurikaid süüa. Ta loodab, et sama mõju on ka tema äsja ilmunud raamatul „Nauding köögiviljadest“.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99