Foto: Envato Elements
Sisuturundus
15. märts 2024, 09:57

Zaga meetod kinkis 68aastasele Vambolale kauni naeratuse: „Mul oleks suus justkui 20aastase noormehe hambad!“

„Ma ei pea tundma enam häbi ega piinlikust, kui on vaja naeratada ja ma tõesti naeratan jälle täie rinnaga,“ rõõmustab 68aastane Vambola, kes sai uued hambad tänu hiljuti Eestisse jõudnud Zaga meetodile.

Kuigi Vambolal on eluaastaid juba 68, tunneb ta nüüd ennast 20aastasena. „Millised on minu hambad praegu ja milline emotsioon on süües, see on varasemaga võrreldes hoopis midagi muud. Niivõrd hea on kõike süüa – liha, porgandit, õuna…“ ei suuda mees oma õnne varjata.

Lisaks suutervisele on märkimisväärne muutus toimunud ka üldises tervislikus seisundis. Vambola kinnitab, et paremaks on läinud näiteks ka seedimine ja südametöö – on ju üleüldine tervis hammaskonnaga tugevalt seotud. Täispikka intervjuud Vambolaga saad vaadata SIIT!

Mis on Zaga meetod? Kellele see sobib?

Zaga meetod on kasutusel paljudes riikides üle kogu maailma – Ameerika Ühendriikidest ja Brasiiliast kuni Jaapanini. Eriti palju esindusi on Zagal Euroopa lõunaosas. Eestis mullu avatud Zaga Center on aga Skandinaavia esimene.

Zaga ravikontseptsioon on üliefektiivne. See põhineb Zygomatic implantaatide paigaldusel, mis on parim lahendus hambumuse kiireks taastamiseks juhul, kui suu olukord on väga problemaatiline – olgu selleks suur luukadu, kaugele arenenud parodontoos või vähe terveid hambaid suus. Pikkadele implantaatidele kinnitatud proteesid on kauakestvad, kohanduvad hästi inimese anatoomiliste omadustega ning tüsistuste tekke tõenäosus on minimaalne. Patsient saab juba mõne päeva jooksul loomulikena näivad hambad, mis sarnanevad tavapärasele hambumusele.

Zygomatic implantaate pakuvad erinevad tootjad. Ekspertide poolt soovitatud Zygomatic implantaatide süsteem pakub ilusa naeratuse taastamiseks kohest lahendust.

Zaga Center - teenust pakkuvad tipp-professionaalid

Zaga Centeris töötavad oma ala tipp-professionaalid, kes osalevad pidevalt rahvusvahelistel täiendkoolitustel ning on väga hästi kursis uusimate ravimetoodikatega. Zaga Center ketti kuuluvad tippspetsialistid, kes on läbinud spetsiaalse tippkirurgidest koosneva komisjoni, on esitanud oma Zygomatic kontseptsioonis ravitulemusi ning pädevad Zygomatic implantaate paigaldama. Tavalised hambaarstid selleks ei kvalifitseeru.

Happy Smile Hambaravi ja Zaga Centeri raviarstid kinnitavad, et klientide tagasiside on nende jaoks väga oluline ja tagasiside on väga positiivne. Suurem osa abi saanuist on olnud mitu aastat hambutud või on nende hambad nii lagunenud, et neid ei saanud enam taastada.

Loomulikult on patsientidel olnud ka erinevaid hirme, kuid on oluline on teada, et Zaga meetod on olnud kasutusel üle 20 aasta ning selle teaduslik ja kliiniline taust on piisav, et antud meetodit usaldada.

Kui hammastega on probleeme, võiks alustuseks tulla Zaga Centerisse konsultatsioonile. See ei kohusta millekski. Kohapeal tehakse vajalikud uuringud ja selgitatakse ravi protsessi. Konsultatsioon annab ka kindlustunde, kas inimesele see meetod sobib.

Kui sa pole varasemalt hambumuse parandamisel abi saanud, siis broneeri aeg Zaga Centerisse konsultatsiooniks. Vaata lisainfot kodulehel või helista telefonil 689 8888.

Zaga Center asub Tallinna kesklinnas aadressil Ahtri 6a.