TERVISLIK JA MAITSEV | Nuikapsanuudlid juustu ja peekoniga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Nuikapsas (u 500 g)
1 spl Õli
75 g Peekonikuubikud
1 tk Sibul
Sool
Must pipar
2 spl Või
0.75 dl Riivitud parmesan
2 spl Hakitud petersell
Valmistamine
1. Koori nuikapsad ja lõika peeneteks ribadeks noa, julienne lõikuri või spiraallõikuriga.
2. Kuumuta õli pannil. Pruunista peekonikuubikuid ja hakitud sibulat kuni peekon on krõbe ja sibul karamelline,aga mitte kõrbenud. Tõsta pannil ära, jäta 1 sl rasva pannile, ülejäänu kalla ära.
3. Pane pannile nuikapsanuudlid ja maitsesta soola ning pipraga. Prae keskmisel kuumusel, segades, kuni need on parajalt pehmed, 10-12 minutit.
4. Lisa pannile või ja lase sulada. Pane pannile tagasi peekoni-sibulasegu, sega hulka pool riivjuustust ja kuumuta läbi. Maitsesta veel, kui vaja.
Serveeri ülejäänud juustu ja peterselliga.
Kommentaarid (0)