Tiina Lebane 14. oktoober 2022 06:54
Pehmed Lapi leivad on otsekui loodud selleks, et mõnusa kraamiga täita ja matkale või kooli või tööle kaasa võtta. Kiirelt valmiv ja maitsev mugavustoit, kus saad nutikalt kasutada ka külmkapijääke.  

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 pk Lapi leib (4tk)
100 g Maitsestamata toorjuust
1 tl Sinep
2 spl Hakitud murulauk (või muu värske ürt)
8 tk Singiviil
80 g Valgehallirusjuust
0.5 tk Õun
Salatilehed

Valmistamine

1. Hõõru toorjuust lahti, lisa sinep ja murulauk ning sega läbi. Määri toorjuustusegu leibadele.

2. Tõsta igale leivale kaks singiviilu, paks viil valgehallitusjuustu, pontsakas õunasektor ja salatilehti.

3. Tõsta servad kolmnurkselt keskele kokku ja kinnita paelaga. Valmis ongi!