Goodwin The Steak House

Foto: Kollaaž (2 × Karmo Tüür)
Kolumnid
2. oktoober 2022, 12:34

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Goodwin The Steak House (Tallinn): rikkuda hea liha ära vale serveerimisvõttega ei saa kuidagi pälvida heakskiitu

Viru tänava alguses istub pingil pull. Või siis härg. Võta sa kinni, pronksist tegelane täpsemalt ei teata. Igatahes selle elukaga markeeritud puhvet üritab iga detailiga nii sees kui väljas mõista anda, et vot nemad teavad, mida lihaga peale hakata. Kasvõi juba nimega: „GOODWIN The Steak House

Juhtun siia sisse astuma töönädala keskel hilisõhtusel tunnil. Ukse juures oleval sildil olev tungiv soovitus: „oodake, kuni teid lauda juhatatakse“ saab täidetud hetkega – hõivatud ongi vaid üks laud. See on paraku ka vist ainumas punkt, mis on eeskujulikult täidetud.

Edasi lugemiseks: