See on üks õige lihtne ja kiire argiõhtune toit, mida saab hästi küpsetest tomatitest valmistada. Kui soovid mahedamat rooga, siis eemalda tšillikaunast ka seemned, kui teravamat, siis võib need alles jätta.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
25 minutit
Koostisosad
400 g Kirsstomatid
1 tk Punane tšillikaun
320 g Meelepärane pasta
2 prk Tuunikala suured tükid õlis (a 185g)
Puneoksad
Sool
Valmistamine
1. Aja pann või grillpann kuumaks. Prae tomateid ja tšillikauna seni kuni need pehmnevad ja koor tumeneb. Lase veidi jahtuda ja pane tomatid saumikseri kannu.
2. Eemalda tšillikaunal kest. Kui soovid mahedamat rooga, siis eemalda ka seemned, kui teravamat, siis jäta alles. Tükelda ja pane tomatite juurde. Püreesta ja maitsesta soolaga.
3. Keeda pasta rohkes soolakas vees pehmeks. Kurna.
4. Pane kastrulisse tuunikala koos õliga, lisa tomatipüree ja hakitud pune. Kuumuta keemiseni ja maitsesta veel kui vaja. Lisa pasta ja sega läbi. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)