Koostisosad
1 tk Suur sibul
2 spl Või
400 g Veise- või kanahakkliha
2 spl Taco maitseaine
200 g Aedoad
250 g Kukeseened
1 tk Paprika
1 tk Suvikõrvits
500 g Lehttainas
200 g Sulatatud juust
3 spl Salsakaste
5 spl Ketšup
200 g Kirsstomatid
125 g Riivjuust
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Koori ja haki sibul, prae pannil 1 sl võis mõõdukal kuumusel 2-3 minutiga pehmemaks. Suurenda pliidikuumust, pane pannile hakkliha ja pruunista. Maitsesta taco maitseainega. Lase jahtuda.
2. Lõika oakaunadel otsad ära ja keeda ube soolakas vees 5-6 minutit. Kurna. Lõika soovi korral väiksemateks juppideks.
3. Puhasta ja tükelda seened. Prae kuival pannil kuni vesi on aurustunud, lisa 1 sl võid ja prae läbi. Lõika paprika ja suvikõrvits väikesteks kuubikuteks.
4. Rulli tainas lahti ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika 5 mm kaugusele äärest sisselõige. Määri tainale sulatatud juust, nirista peale ketšupit ja salsat.
5. Laota ühtlaselt peale hakkliha-sibulasegu, oad, suvikõrvits, paprika ja seened. Pane peale poolitatud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga. Puista peale riivjuust. Küpseta 220-kraadises ahjus 20-25 minutit või kuni tainas on krõbe ja juust veidi pruunistunud.
Kommentaarid (0)